Pengenalan

HDE-logosmall3 HDE Healthy Drinks Sdn Bhd mempunyai pengalaman lebih 20 tahun dalam pasaran industri air minuman. Kami berbesar hati untuk memperkenalkan produk dan perkhidmatan yang kami tawarkan kepada para pelanggan sekalian.

Untuk pengetahuan pihak tuan, produk kami dihasilkan dari kilang yang berlesen dan berdaftar dan semestinya kualiti produk kami dijamin oleh pakar kimia yang professional.Selain itu, produk kami telah disahkan oleh MeSTI ( Makanan Sihat Tanggungjawab Industri), sebuah program anjuran Kementerian Kesihatan Malaysia.

HDE-logosmall3 HDE Healthy Drinks Sdn Bhd juga merupakan sebuah perusahaan yang menawarkan produk penapisan air, sistem air minuman, komersial, industri yang bermutu dan boleh dipercayai. Kami menawarkan pelbagai produk yang dapat memenuhi tuntutan bajet dan keperluan para pelanggan kami.

Senarai produk keluaran kami:

Air Botol Minuman Dispenser Air Tapis dan damar untuk rumah kediaman, perniagaan & industri Penulen Air Dan Air Beralkali Sistem Air Penapisan Dalaman Sistem Air Penapisan Luaran Sistem RO Air Penapisan Keluli Tahan Karat Air Sejuk Air Periuk Segera Panas Dan Boiler

 

 

 

 

 

 

 

Mempunyai lebih 15 tahun pengalaman dalam pasaran industri air minuman, Kami pasti dan yakin dalam memberikan servis yang berkualiti tinggi dan berinovativ kepada para pelanggan kami . Selain itu, pakar teknikal kami kami tulus dalam memberikan bantuan bagi memastikan para pelanggan kami mendapat servis yang terbaik.

Sebarang pertanyaan mengenai produk amatlah dialu-alukan. Jika anda berminat dengan produk kami, sila hubungi pihak kami dengan segera. Kami bersedia melayani anda.